септември 25, 2015

Мобилни решения

a
Delivery & Task Cloud – ускорете процеса на вашите доставки!
Улеснете Вашите доставчици с използването на cloud computing!
Delivery Cloud е приложение за фирми, чиято дейност е свързана с търговия на стоки и тяхната доставка до крайния клиент. Андроид приложението позволява на компанията да получава заявки от своите клиенти директно към мобилни телефони, таблети или други мобилни устройства. Мениджърът проследява изпълнението на дневния план във всеки един момент. Сега, тъй като приложението използва изчислителните облаци, то позволява на управителя не само да наблюдава изпълнението, но да делегира нови задачи до полевите екипи според местоположението им. Продуктът позволява на компанията да изпълнява универсална система за управление и изпълнение на поръчките.
10046607_sComsy Tourist Manager
Comsy Tourist Manager е подходящо приложение за водачи. Има една централизирана система (сървър), в която всеки хотел се появява като обект. Веднага след като турист има искане за разглеждане на забележителностите в града, системата показва координатите на всички хотели, с които работи. Comsy Tourist Manager предлага някои от свободните водачите, които се намират близо до хотела и изпраща искане до водачите за вземане на поръчката.

Computer-Mobile

Comsy Manager Corporate

Това мобилно приложение е проектирано да бъде инсталирано на повече от едно мобилно устройство – мобилни телефони и таблети. Подходящ е за компании, които търсят бързо и високо качество на обслужване на своите клиенти и постигане на висока производителност. ComSy Manager Corporate ви помага да разпределите изпълнението на служебните задачи между мениджъри и служители във всеки екип. Това дава възможност хората от един екип да работят заедно по всяко време и навсякъде. Ако вашите дейности на фирмата са свързани с доставка, обслужване на клиенти, логистика, посещение на клиенти, това Андроид приложение Ви позволява да зададете координатите на обекти върху картата. С тази функционалност супервайзoрът може да определи изпълнител на задачата, намиращ се най-близо до клиента или предмета, без да губи време.

10286370_s

Comsy Manager +

Мобилното приложение включва всички характеристики на основната версия + групирането на отговорните лица в отбори. Тази информация може да бъде изпратена под формата на електронни съобщения /Е-мейл, SMS/. В допълнение към приложението е настройката на специални групи, например “Отдел доставка” или “Обслужване на клиенти”. До всяка специална група или екип могат да се изпращат групови съобщения.