В края на пандемията Covid19, по всичко личи, че китайците не са се губили времето. Компанията Realme ще представи за пръв път в Европа най-бързо зареждащия се смарт телефон в света. Това ще се случи само след броени дни по време на международното изложение MWC 2022 в Барселона. Технологията се нарича  UltraDART и дава възможност да заредите телефона си от 0 до 33% едва за 3 минути.

За да се случи чудото, от компанията са включили цели 14 сензора за температура и допълнително охлаждане. Средната температура по време на зареждането не трябва да надвишава 40 градуса по Целзий.

Очакванията са, че новата технология ще дебютира на стария континент с върховия модел Red Magic 7 Pro, но от компанията все още пазят в тайна пълното представяне. Ако това се окаже вярно, то съвсем скоро технологията ще навлезе на пазара и това ще ни осигури повече възможности за използването на мобилните устройства за ежедневна работа и обработка на информация.

„Новото нормално” ще изисква от нас да сме по-динамични и готови за предизвикателствата от деня. Ако искате да научите повече за възможностите как да използвате ефективно в работата си своя мобилен телефон, вижте тук!

en_US