Какво представлява продукта?

Мобилно приложение за Андроид, с което можете:

ØДа въвеждате извършени разходи;

ØДа добавяте получени приходи;

ØДа снимате и прикачвате документи;

ØДа добавяте и редактирате партньори – доставчици, клиенти, организации;

ØДа преглеждате стойността на всички приходи и разходи за месеца;

ØДа изчислявате стойността на ДДС ;

ØДа преглеждате информация за фактури;


За кого е предназначено

Приложението е подходящо за собственици на бизнес, които управляват малки, семейни фирми. В стремежа си да постигнат отлични финансови резултати в бизнеса, изпитват необходимост да знаят във всеки един момент къде отиват техните пари. За какво се харчи най-много и от какво могат да спестят, колко ще е ДДС за месеца – отговорите на тези и други често задавани въпроси се намират във Вашия джоб. Мобилното приложение ще помогне на всеки собственик на бизнес да се ориентира бързо и лесно в новите пазарни ситуации.

За какви дейности е подходящо?

Приложението е подходящо за стопанска дейност, извършвана както от физически лица, така и от търговци с регистриран Булстат номер. Примери: био земеделие, занаятчийство, услуги в областта на ел. инсталации, ВиК, строителство, почистване на домове и офиси, производство на ел. енергия от ВеИ, фризьорски салони, маникюристи, масажисти, шивашки услуги, обущари, цветари, услуги по поддръжка, градинарство, търговски обекти, отдаване под наем, фитнес зали, йога, уроци по танци, забавачници, вулканизатори, включително и юридически лица с нестопанска цел.

Лесно ли се работи с приложението?

Интерфейсът е лесен и достъпен за работа. Ако някой е извършвал онлайн поръчки на продукти и услуги с добавяне на данни за фактура например, то използването на приложението ще е съвсем подобно. Познания по сложни счетоводни термини и определения не са необходими. Мобилното приложение използва езика на собственика на бизнес, за да направи възможно най-лесно и разбираемо за него пресмятането на месечните приходи и разходи.

Колко струва поддръжката?

Това е най-хубавата новина! Приложението се заплаща еднократно и не изисква допълнителни месечни или годишни такси (за разлика от счетоводителя 🙂 Веднъж закупено може да се ползва неограничено време. Или докато бизнесът порасне толкова много, че имате нужда от нова функционалност, която ще сме готови да предложим.

Как мога да го инсталирам?

Мобилното приложение ще бъде достъпно за изтегляне в Google Play през месец Октомври2022г.


en_US